Ripats - Dalmaatsia Jaspis (laos) - Kingikontor

Ripats - Dalmaatsia Jaspis (laos) - Kingikontor

Ripats - Dalmaatsia Jaspis (laos) - Kingikontor

Ripats - Dalmaatsia Jaspis (laos) - Kingikontor

Ripats - Dalmaatsia Jaspis (laos) - Kingikontor
Ripats - Dalmaatsia Jaspis (laos) - Kingikontor
Kas on küsimusi?

  • 560 45 000 (E-R 9-17)
  • info@kingikontor.ee
Tarne

Tulen ise järgi Pärnus

  • 5 min.0 €   

SmartPOST

  • 1-2 tööpäevaal. 2.59 €  

Omniva pakiautomaat

  • 2-3 tööpäevaal. 3.89 €  

Kuller üle Eesti

  • 1-2 tööpäeva5 €  
Makseviisid

 

  • Pangalingiga
  • Arvega
Eripakkumised
15W RGB LED pirn pul..
15W RGB LED pirn pul..
Sokkel E27, võimsus 15W, kestvus ca 10,000 tundi Voltage: AC 2..

SOODUS
10.95€ 15.86€
Ripats - Dalmaatsia Jaspis (laos)

Ripats - Dalmaatsia Jaspis (laos)

453 4.95€
KM-ta: 4.06€
MÄRKSÕNAD:  Jaspis hoolitseb stressi ajal ning toob rahulikkust ja terviklikkust, annab meelekindluse, neelab negatiivset energiat, puhastab tshakrad ja aura, tasakaalustab yin'i ja yangi, pikendab seksuaalseid naudinguid.   VAIMNE MÕJU: JASPIS (s.h. punane jaspis) kogub endasse negatiivsed võnkumised, puhastades sellega ümbrust, kuhu ta on asetatud. Punane jaspis suurendab tundli...
Ripats - Dalmaatsia Jaspis (laos)
Suuruste info
Tootekood: KE-200
Saadavus: 2 - 3 päeva
NB! Kõik küsimused toote kohta palume täpsustada enne tellimuse tegemist

Võimalikud valikud

* Kingitusena:

Tekst kaardile (kui kingitusena):

Kogus:  
      



Maksmine

Meie e-poes on võimalik tasuda arvega ja pangalingiga

Transport

Tasuta transport Eesti piires alates 100€ ostust

Soodustused

Igal nädalal uued soodustooted ja püsikliendi soodustus

14 päevane tagastusõigus

Kauba saate soovikorral tagastada 14 päeva jooksul

Esita päring

Märkus: HTML kood ei ole lubatud!
MÄRKSÕNAD:  Jaspis hoolitseb stressi ajal ning toob rahulikkust ja terviklikkust, annab meelekindluse, neelab negatiivset energiat, puhastab tshakrad ja aura, tasakaalustab yin'i ja yangi, pikendab seksuaalseid naudinguid.
 
VAIMNE MÕJU: JASPIS (s.h. punane jaspis) kogub endasse negatiivsed võnkumised, puhastades sellega ümbrust, kuhu ta on asetatud. Punane jaspis suurendab tundlikkust ja mõistmisvõimet. Jaspis on sobivaim töö juures kandmiseks, sest seotuna sotsiaalse hierarhia, kohuse­tunde ja auga, tasakaalustab ta samal ajal inimestevahelisi suhteid. Jaspise lõdvestav energia aitab alustatut lõpule viia ja keskenduda korraga ühele asjale. Ta sobib hästi neile, kes otsivad oma kohta elus ja tahavad kindlalt maa peal seista. KOLLANE JASPIS padja all toob kaasa meeldivad unenäod ja peletab eemale hirmud. Selle kivi toimel suureneb mõistmisvõime ja tundlikkus, paranevad suhted ülemustega.
 
MÕJU TERVISELE: Jaspis toetab vereringet, seede- ja suguorganeid. See tasakaalustab keha mineraalide sisaldust. MUU: Jaspis joondab kõik tshakrad. Kivi hõlbustab shamaanlikke rände ja unenägude mäletamist, abistab nõidumisel ;)
 
HOOLITSEMINE: Ehtena kandmise korral piisab voolava vee all mahalaadi­misest 1–2 korda kuus ja päikese käes taastumisest.
 
Dalmaatsia jaspis aitab Sul maha lammutada blokeeringud ja barjäärid, mille Sa enda kaitseks aastate jooksul ehitanud oled. Samuti aitab dalmaatsia jaspis Sul lahti lasta kogunenud vihast ja vajadusest kätte maksta. Ta paneb Su ümber hindama kõik olukorrad, milles oled võtnud ohvrirolli ning aitab andestada neile, kes on Sulle kunagi liiga teinud. Selle kristalli vibratsioonid aitavad Sul näha suuremat pilti, lasta vabaks kõik Sind mitte teenivad emotsioonid ning õppida taas usaldama. Sel moel aitab dalmaatsia jaspis Sul elus edasi liikuda ning muuhulgas jõuda lähemale ka oma tõelisele elueesmärgile.
 
Dalmaatsia jaspise energia on lapsemeelne, rõõmus ja mänguline. Just seda kõike toob ka oma kandja ellu. Ta tuletab meelde, et elust peab rõõmu tundma ning lõbutsemine on ka täiskasvanuna vägagi teretulnud. Ta soodustab positiivset ellusuhtumist, head õnne ja lugupidamist elu vastu.
 
Samuti aitab dalmaatsia jaspis vabaneda asjadest ja suhetest, millest Sa oled praeguseks eluetapiks välja kasvanud. Ta soodustab ka oma enda tuuma ja keskme leidmist.
 
Dalmaatsia jaspis on musta turmaliini koostise tõttu ka hea negatiivsuse maandaja, psüühilise kaitse kristall ja maandaja. 
 
Muuhulgas aitab dalmaatsia jaspis Sul rahulikult magada ning hoiab eemal luupainajad.
On täheldatud, et dalmaatsia jaspis omab ka seedimist kiirendavat toimet ning toetab vereloomet ja immuunsüsteemi.
 
Märksõnad: Ripats, Dalmaatsia, Jaspis, laos
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!

Kingikontor @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper