Käevõru Elulill - Roosa Kvarts+ Must Oonüks(laos) - Kingikontor

Käevõru Elulill - Roosa Kvarts+ Must Oonüks(laos) - Kingikontor

Käevõru Elulill - Roosa Kvarts+ Must Oonüks(laos) - Kingikontor

Käevõru Elulill - Roosa Kvarts+ Must Oonüks(laos) - Kingikontor

Käevõru Elulill - Roosa Kvarts+ Must Oonüks(laos) - Kingikontor
Käevõru Elulill - Roosa Kvarts+ Must Oonüks(laos) - Kingikontor
Kas on küsimusi?

  • 560 45 000 (E-R 9-17)
  • info@kingikontor.ee
Tarne

Tulen ise järgi Pärnus

  • 5 min.0 €   

SmartPOST

  • 1-2 tööpäevaal. 2.59 €  

Omniva pakiautomaat

  • 2-3 tööpäevaal. 3.89 €  

Kuller üle Eesti

  • 1-2 tööpäeva5 €  
Makseviisid

 

  • Pangalingiga
  • Arvega
Eripakkumised
ACELURE pruun naiste..
ACELURE pruun naiste..
Täpsem info (inglise keeles): Brand Name: ACELURE Handbags Ty..

SOODUS
33.95€ 47.95€
Käevõru Elulill - Roosa Kvarts+ Must Oonüks(laos)

Käevõru Elulill - Roosa Kvarts+ Must Oonüks(laos)

1220 12.95€
KM-ta: 10.61€
MÄRKSÕNAD: tingimusteta armastuse õpetaja, armastuse ja suhete ligitõmbaja, olemasolevas suhtes taastab usalduse ja harmoonia,lõpmatu rahu kivi, südametshakra puhastaja ja avaja, enesearmastus, sisemine tervenemine, rahustav traumade ja kriiside korral.   VAIMNE MÕJU: Eemaldab hirmud ja negatiivse energia ning asendab selle armastuse energiaga. ROOSAKVARTS vabastab hirmudest, paranda...
Käevõru Elulill - Roosa Kvarts+ Must Oonüks(laos)
Suuruste info
Tootekood: KV-339
Saadavus: 2 - 3 päeva
NB! Kõik küsimused toote kohta palume täpsustada enne tellimuse tegemist

Võimalikud valikud

* Kingitusena:

Tekst kaardile (kui kingitusena):

Kogus:  
      



Maksmine

Meie e-poes on võimalik tasuda arvega ja pangalingiga

Transport

Tasuta transport Eesti piires alates 100€ ostust

Soodustused

Igal nädalal uued soodustooted ja püsikliendi soodustus

14 päevane tagastusõigus

Kauba saate soovikorral tagastada 14 päeva jooksul

Esita päring

Märkus: HTML kood ei ole lubatud!
MÄRKSÕNAD: tingimusteta armastuse õpetaja, armastuse ja suhete ligitõmbaja, olemasolevas suhtes taastab usalduse ja harmoonia,lõpmatu rahu kivi, südametshakra puhastaja ja avaja, enesearmastus, sisemine tervenemine, rahustav traumade ja kriiside korral.
 
VAIMNE MÕJU: Eemaldab hirmud ja negatiivse energia ning asendab selle armastuse energiaga. ROOSAKVARTS vabastab hirmudest, parandab hingehaavu, arendab kohanemis- ja armas­ta­misvõimet. Kujundab tundemaailma pehmemaks, õrnemaks ja avatumaks. Vaigistab mee­leolude kõikumisi ja ergutab kunstimõistmist. Võib ka väga kalgistunud inimesi suu­nata usaldamise, armastamise, andestamise ja rahumeelsuse poole. ROOSAKVARTS õpetab ümb­rust mõjutama pehmuse ja armastusega. Vähendab koduigatsust, eriti väikestel lastel. “Kunstnike kivina” elustab fantaasiat ja loovat mõtlemist.
 
MÕJU TERVISELE:ROOSAKVARTS avaldab tervistavat mõju südamele, vereringele (vereringehäired, vere­soon­te ahenemised), verehaigustele ja leukeemiale. Kaitseb naistel munasarju ja meestel munandeid, hoides ära nende haigestumise. Aitab viljatuse puhul, kiirendab haavade ar­mistumist (parim koos hematiidiga) ja valutavate luude paranemist. Leevendab depres­siooni, unetust ja kosutab parasümpaatilist närvisüsteemi. Kaitseb erinevate kiirguste eest (maakiirgus, veesooned, elektromagnetilised väljad jms.).
 
MUU: Suurepärane kivi keskea kriisi korral;)
 
HOOLDAMINE: ehetena tuleks roosakvartsi kord nädalas voolava vee all maha laadida ja siis 3–4 tunniks päikese kätte taastuma asetada. Juhul, kui ROOSAKVARTS tuhmu­ma hakkab, on soovitav ta mulda matta. Sealt saab ta oma jõu tagasi ning muutub uuesti tumeroosaks.

MÄRKSÕNAD: muudab negatiivse positiivseks, tõmbab universumist energiaid ehk magneetiline - toob ligi, mida vaja, noorendab, annab jõudu, elujõudu, püsivust, leevendab hirme ja muresid, annab võime targalt otsustada.

VAIMNE MÕJU: Võitlevate, enesekindlate isiksuste kivi, mis aitab oma eesmärkidele kindlaksjäämisel koondada sisemist energiat, andes jõudu ja tugevust. Pakub kaitset ja kindlust rõhu­miste ja negatiivsete mõjutuste korral, tasakaalustades nii keha kui vaimu. OONÜKS kõrvaldab melanhoolia, annab jõudu ja aitab karmavõlgade puhul. Toob õnne ja rõõmu, edendab sõprust ja kaitseb abieluõnne. Suuren­dab ka sõltumatust ja kartmatust. Seotud Uraaniga. Ta on usu, ideoloogia, infor­matsiooni ja tea­duse kivi. Teda seostatakse ka võiduga aja üle, seetõttu kasutatakse noorenemiskuuridel, lootusega pikale elueale. Mõnikord kasutatakse astraalseteks rännakuteks ajas ja selgeltnägemiseks. Põhifunktsioon on kindlustada tulevikku. Seda kivi peaks kandma isik, kes soovib vabaneda hirmudest tuleviku ees. Samuti kaitseb ta omanikku reisidel, matkadel ja komandeeringutel.

MÕJU TERVISELE: Energiat koon­dav kivi, mis aitab haigustest üle saada. OONÜKS soodustab vereringet ja parandab kuulmist. Tugevdab jalgu, hambaid, küüsi, nahka ja juuk­seid, aitab juuste väljalangemise puhul. Soodne ka südame-, neeru-, põrna- ja närvitalitluse­le. Vähendab apaatiat ja ülitundlikkust ilmamuutuste suhtes. Kiirendab operatsioonijärgset taastumist, hoides eemale võimalikud tüsistused. Leevendab kõrva­valusid. Asetatuna päikesepõimiku piirkonda, kosutab ta kõhunääret.

HOOLITSEMINE: OONÜKSIT tuleks kord nädalas voolava vee all puhastada, soovitatakse ka korra kuus matta kivi üheks ööks mulda – lillepotti näiteks – see peaks talle tema ilu tagasi andma.
Märksõnad: Käevõru, Elulill, Roosa, Kvarts+
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!

Kingikontor @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper